Morgongåva


Morgongåva är en gåva som man traditionellt ger till sin hustru på morgonen efter bröllopsnatten.Vi rekommenderar att köpa ett tidlöst smycke som ett par diamantörhängen eller ett halsband med diamanthänge från till exempel Stjärnringen.

Vill man gå ifrån det traditionella utseendet som kan vi tipsa om bland annat smyckena på denna sida! Vill du har ytterligare tips och hjälp är du välkommen in till oss.

Violina

Hängsmycke i 18k rött guld med en diamant 0,02ct TW/vs.

Kollektionen "Violina" är uppkallad efter en vacker, engagerad kvinna. En kvinna med en milt sätt och en själslig lätthet och elegans. De lätta luftiga linjerna i mjuka bågar och de mjuka formerna får en att tänka på rosetter av sammet, blommor och fjärilar. Från danska Per Borup Design.


Twigs

Twigs örhängen i 18k gult guld med 0,06 ct. TW/VS. diamanter och vita pärlor.

Twigs är en feminin kollektion med en edge från danska Per Borup Design.


Vanilla

Detta halsband i Vanilla-kollektionen har motiv hela vägen runt din hals. Ett skirt och vackert halssmycke som toppar din bröllopslook. Från Lumoava.


Berså

Elegant silverring från Sägen med det mest kända gröna bladet - Berså av Gustavsberg. Genom upcycling av silver och porslin skapas ett handgjort fine eco luxury smycke som passar till livets alla tillfällen.

En kollektion som väver samman naturens skönhet och sommargrönska med modern smakfull design. Fira äkta svensk sommar året runt med detta ikoniska blad i din everyday-look! Tidlöst och alltid rätt!